Menu


Welkom bij Parkeren Bernhoven Koop hier uw parkeerkaarten.

Hoe werkt het?

Als bezoeker van ziekenhuis Bernhoven heeft u de mogelijkheid om online een parkeerkaart (week- of 4-wekenkaart) voor een door u te kiezen kalenderperiode te kopen.

1
U maakt een keuze uit het soort parkeerkaart (week- of 4-wekenkaart) dat u wenst te kopen.

2U kiest de datum vanaf wanneer u de kaart wilt gaan gebruiken. De datum die u invoert als begindatum begint om middernacht, vanaf dat moment kunt uw abonnement dus gebruiken. De einddatum die voor uw abonnement wordt opgegeven eindigt om 24:00 ’s nachts.

3
Klik op de knop “Bevestig informatie, naar de volgende stap”.

4
Om de bestelling te kunnen afronden voert u op deze pagina uw persoonlijke gegevens in.

5Let op dat u alle gegevens inclusief uw kenteken correct invoert, uw kaart wordt namelijk gekoppeld aan uw kenteken, het is dus van belang dat u het juiste kenteken invoert. Klik vervolgens op de knop “Bevestig gegevens, naar de volgende stap”.

6Controleer of alle gegevens juist zijn ingevoerd. Is dit niet het geval dan kunt u "Terug naar vorige stap" kiezen om uw gegevens aan te passen. Is alle informatie juist kies dan "Bevestig informatie, naar volgende stap".

7
U betaalt via iDEAL en volgt de instructies op het scherm.

8Na ontvangst van uw betaling ontvangt u een bevestigingsemail met daarin de gegevens van uw abonnement. U ontvangt dus geen fysieke parkeerkaart maar u kunt het parkeerterrein op- en afrijden via uw kenteken.

9
Hierna kunt u gebruik maken van het door u gekochtte abonnement.